Termeni si conditii

1. Termeni generali si definitii

Folosirea site-ului www.gumixnet.ro, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.gumixnet.ro (denumite in continuare “Termeni si Conditii”) stabilesc care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita sau accesa site-ul www.gumixnet.ro (denumit in continuare “Site”) ori poate utiliza in orice mod serviciul Caută anvelope oferit prin intermediul Site-ului (denumit in continuare “Caută”, si are valoarea unei conventii incheiate intre SC. AUTO GUMIX NET S.R.L., in calitatea sa de proprietar si administrator al Site-ului si de furnizor al anvelopelor, si orice persoana care viziteaza sau acceseaza Site-ul sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv site-ul (denumita in continuare “Utilizator”). Accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini a acestuia si/sau utilizarea site-ului, precum si a oricarui component al acestuia constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor  si a oricarei prevederi din acestea. Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia persoanei respective de a inceta imediat accesarea Site-ului.

Societatea SC. AUTO GUMIX NET S.R.L., persoana juridica avand sediul social in Bistrița, strada Drumul Cetății nr 65B/16, cod unic de inregistrare fiscala RO38860509, numar de ordine in Registrul Comertului J6/154/2018, organizata in baza legii romane.

Site – domeniul www.gumixnet.ro si subdomeniile acestuia.

Vanzator – www.gumixnet.ro

Client – orice persoana fizica/persoana juridica care are sau obtine acces la Continut, in scopuri private sau profesionale, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre gumixnet.ro (electronic, telefonic, etc.)  si care a acceptat Termenii si Conditiile de Utilizare ale prezentului Site, indeplinind in acest sens toate cerintele mentionate, ce initiaza si finalizeaza o comanda.

Utilizator – orice persoana fizica/juridica care acceseaza Site-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile de Utilizare ale prezentului Site, indeplinind in acest sens toate cerintele mentionate.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Clientului ca urmare a Contractului incheiat.

Contract la distanta – conform definitiei cuprinse in OUG 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative art. 2 punctul 7, astfel cum aceasta a transpus Directiva 2011/83/UE privind drepturile consumatorilor: orice contract incheiat intre comerciant si consumator in cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a comerciantului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul;

Continut :

– toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

– continutul oricarui e-mail trimis Clientilor sai de catre SC. AUTO GUMIX NET S.R.L, prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

– orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat sau colaborator al SC. AUTO GUMIX NET S.R.L, Clientului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

– informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de SC. AUTO GUMIX NET S.R.L, intr-o anumita perioada;

– informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care SC SC. AUTO GUMIX NET S.R.L, are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

– date referitoare la SC. AUTO GUMIX NET S.R.L, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Client fata de un produs. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare produs putand primi un punctaj de la o stea pana la cinci stele.

Document – prezentele Termene si Conditii.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre gumixnet.ro, Clientului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

Termen de garantie – limita de timp, care curge de la data dobandirii produsului sau serviciului, pana la care producatorul sau prestatorul isi asuma responsabilitatea remedierii sau inlocuirii produsului ori serviciului achizitionat, pe cheltuiala sa, daca deficientele nu sunt imputabile consumatorului;

Calitate – ansamblul de proprietati si caracteristici ale unui produs sau serviciu, care ii confera aptitudinea de a satisface, conform destinatiei acestuia, necesitatile explicite sau implicite.

Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai Siteului/Continutului/Serviciului de catre Utilizator sau Client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre Anvelope.ro si acesta. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, Continutului/Serviciului, implica aderarea Utilizatorului sau Clientului la prezentele termeni si conditii; Clientul se obliga sa monitorizeze permanent termenii si conditiile care pot fi actualizate, modificate si completate. In cazul unor neintelegeri se aplica Termenii si conditiile valabile la momentul comenzii si notificarii acestuia in scris catre gumixnet.ro.

Accesul la Serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public disponibil www.gumixnet.ro

Prin folosirea Siteului/Continutului/Serviciului, Utilizatorul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg din folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Siteului, Continutului sau oricarui tert cu care gumixnet.ro are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Posibilitatea de a comanda online este disponibila doar persoanelor cu adresa de livrare in Romania.

2. Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

SC. AUTO GUMIX NET S.R.L este inregistrata in Registrul Electronic de Evidenta a Prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 4613.

Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea. Prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de catre site-ul www.gumixnet.ro va exprimati in mod expres consimtamantul ca SC. AUTO GUMIX NET S.R.L, sa prelucreze, sa stocheze si sa transmita datele cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor elctronice, SC. AUTO GUMIX NET S.R.L va administra in condiţii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing si publicitate si servicii de comunicatii electronice. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea de a beneficia de serviciile puse la dispozitie de catre SC. AUTO GUMIX NET S.R.L.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. SC. AUTO GUMIX NET S.R.L respecta dreptul la confidentialitate a datelor fiecarei persoane care acceseaza site-ul www.gumixnet.ro. Nu vom colecta date personale despre dumneavoastra (nume, adresa, telefon sau adresa de posta electronica) exceptand situatia in care dumneavoastra insiva ne comunicati aceste date. Daca unele dintre datele dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati. In cazul in care datele dumneavoastra personale au fost deja trimise si doriti ca acestea sa fie sterse din inregistrarile noastre, va rugam sa ne comunicati acest lucru. Totodata, stergerea datelor dumneavoastra personale va fi urmata de stergerea contului din sistem si de imposibilitatea de a aplica la serviciile si produsele oferite de catre SC. AUTO GUMIX NET S.R.L 

3. Drepturi de proprietate intelectuala

Elementele din continutul Site-ului – elementele de grafica ale site-ului www.gumixnet.ro, scripturi, programe, baze de date, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc.) apartin SC. AUTO GUMIX NET S.R.L. si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului.

Continutul site-ului www.gumixnet.ro indiferent de zona in care se afla in site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al SC. AUTO GUMIX NET S.R.L. Se interzice a copia, a prelucra, a reproducere, a publica, a transmite, a vinde, a distribuit partial, integral sau modificat, intreg continutul sau o parte din continut in alte scopuri decat cel personal. Exista urmatoarele exceptii:

– se permite reproducerea pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, mici fragmente din articolele publicate, doar daca este specificata sursa informatiilor preluate sub urmatoarea forma: Sursa: www.gumixnet.ro

– se permit link-uri catre Site, doar daca dupa fiecare link sau la sfarsitul articolului este specificata sursa astfel: Informatii furnizate de www.gumixnet.ro

Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop ce nu este personal, pot fi trimise prin e-mail la adresa office@gumixnet.ro. SC. AUTO GUMIX NET S.R.L isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

Orice persoana care trimite in orice mod informatii sau materiale catre Site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in niciun mod drepturile de autor pe care o terta persoana le poate invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site. Orice persoana care trimite in orice mod informatii sau materiale catre Site intelege si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea SC. AUTO GUMIX NET S.R.L, ci numai raspunderea persoanei in cauza.

Acest Site poate contine trimiteri (link-uri) catre alte Site-uri care nu apartin SC. AUTO GUMIX NET S.R.L sau unui afiliat al acesteia, drept pentru care SC. AUTO GUMIX NET S.R.L nu este raspunzatoare sub niciun aspect pentru continutul acelor Site-uri.

4. Publicitate si legaturi cu alte site-uri

Sunteti de acord cu urmatoarele: operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nicio forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din: achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie/colaborare etc. care pot aparea intre dumneavoastra ca Utilizator si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii SC. AUTO GUMIX NET S.R.L nu pot fi facuti nici material si nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

5. Incheierea contractului de vanzare

Paginile de produse gazduite pe site-ul www.gumixnet.ro constituie intentie de negociere, in intelegerea Art. 1189(1) Cod Civil. Comanda facuta de cumparator este un act cu efecte juridice, considerat drept oferta. Din momentul acceptarii comenzii de catre vanzator intre parti este incheiat un contract generator de drepturi si obligatii, asa cum sunt definite ele in contract sau in termenii si conditiile prezente, care sunt parte integranta din acest contract.

6. Conditii de retur (politica de returnare)

Pentru mai multe informatii referitoare la dreptul de retur acordat conform legislatiei in vigoare, va rugam consultati https://gumixnet.ro/content/6-retur-comanda.

7. Conditii de garantie (politica de acordare a garantiei)

Pentru mai multe informatii referitoare la conditiile de garantie acordate conform legislatiei in vigoare, va rugam consultati https://gumixnet.ro/content/10-garantie-anvelope.

8. Limitarea raspunderii

SC. AUTO GUMIX NET S.R.L nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe Site sau pentru continutul oferit de Utilizatorii Site-ului. SC. AUTO GUMIX NET S.R.L face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, SC. AUTO GUMIX NET S.R.L nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de Utilizatori. In mod expres, Utilizatorii Site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe SC. AUTO GUMIX NET S.R.L pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a site-ului www.gumixnet.ro.

Pentru caz de forta majora, SC. AUTO GUMIX NET S.R.L si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza, la erori de functionare ale echipamentului tehnic al SC. AUTO GUMIX NET S.R.L, erori de pret, erori de poze produse, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva, etc. Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure pe SC. AUTO GUMIX NET S.R.L si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara niciun fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciului Anvelope sau orice alt aspect relationat Serviciului Anvelope.

Mentionam ca pozele prezentate pe site au titlu informativ. Producatorul nu furnizeaza poze individuale pentru fiecare dimensiune de anvelope, ci poze cu caracter general. Profilul benzii de rulare poate varia putin in functie de dimensiune. Daca in poza apare si janta aceasta are doar o valoare simbolica, se comercializeaza doar cauciucul.

Produsele sau serviciile existente pot fi marci inregistrate ale unor alte companii. Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site. De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi. Informatiile provenite de la parteneri poarta raspunderea acestora.

9. Conditii de livrare si plata

Va rugam verificati integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primiti de la Fan Courier in prezenta curierului si cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Costuri de transport:

– 15,0 Lei (TVA inclus)/anvelopa sau janta de turisme, 4×4 si SUV-uri;

– 15,0 Lei (TVA inclus)/anvelopa sau janta cargo

– 44,9 Lei (TVA inclus)/anvelopa de camion

– transportul GRATUIT se acorda la achizitionarea a minim 4 anvelope si/sau jante de turisme, 4×4 si SUV-uri*, cargo.

*pentru a putea beneficia transport gratuit contravaloarea comenzii trebuie achitata numerar la livrare/sediu, prin ordin de plata sau pentru plata online prin card de debit.

Nu se ofera transport gratuit pentru plata online prin Card Avantaj si/sau Card de Cumparaturi Star BT Banca Transilvania, pentru plata prin Card Avantaj/Star BT/la sediu dar cu livrare la o alta adresa sau pentru plata la livrare prin card de credit. De asemenea localitatea de livrare trebuie sa se regaseasca in aria de acoperire Fan Courier. Daca localitatea de livrare are km. suplimentari, puteti opta pentru plata km. suplimentari sau ridicare anvelopelor de la sediile Fan Curier.

Verifica daca localitatea de livrare are km. suplimentari . 

Daca localitatea de livrare are km. suplimentari costul acestora este de 18 lei cu TVA inclus/comanda.

Timpul de livrare al unei comenzi este comunicat la plasarea acesteia si este un interval de zile influentat de: transportul bunurilor de la furnizorii de marfa, timpii de procesare in centrul logistic al furnizorului initial si in depozitul Gumixnet, zile lucratoare din luna, numarul produselor din comanda, timpii de procesare a fiecarui produs, curierul care expediaza coletele, sarbatori externe, conditiile meteo etc. Timpul total de livrare poate fi decalat de un produs cu perioada mai lunga, astfel ca Clientul accepta ca prin cumularea a mai multe produse intr-o comanda decaleaza livrarea produselor pana la data cea mai indepartata. Livrarile se vor efectua de regula, insa pot exista si exceptii, in interiorul perioadei asumate la plasarea comenzii (variaza intre 2 zile si 4 saptamani in functie de produsul ales in stoc si/sau produsul ales din stoc furnizor). Clientul poate obtine informatii privind statusul livrarii in orice moment daca face o solicitare prin e-mail. In cazul in care produsul poate fi livrat cu depasirea termenului mentionat mai sus, GumixNet va informa Clientul prin E-mail sau telefonic oferind doua optiuni: Clientul poate fie renunta (in scris) la comanda/produs, fie accepta noul termen de livrare propus. In eventualitatea in care plata a fost efectuata in avans prealabil livrarii, sumele platite vor fi rambursate in totalitate conform legii, in termen de maximum 14 zile de la data renuntarii. Termenul de livrare se calculeaza din momentul in care coletul pleaca catre client.

Datele de facturare mentionate telefonic sau completate de catre client persoana fizica sau client persoana juridica in rubrica – Date de facturare – nu se mai pot modifica ulterior livrarii produselor.

Gumiznet.ro publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare de catre Client sau Utilizator. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Utilizatorul sau Clientul permite automat ca gumixnet.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloacele electronice. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea gumixnet.ro de a contacta Utilizatorul sau Clientul.

Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate gumixnet.ro se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Utilizatorului sau Clientului si gumixnet.ro, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea gumixnet.ro in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail, mesaje scurte (SMS) sau prin anunturi pe site. Clientul declara expres ca datele de contact furnizate ii apartin (adresa de email, numar de telefon, adresa de livrare) si ca vor putea fi folosite de catre gumixnet.ro in comunicarile sale cu Clientul.

Produsele sunt valabile in limita stocului disponibil de la data la care a fost inregistrata comanda. Rezervarea produselor se confirma de catre consultantul de vanzari alocat, iar procesarea comenzilor se face in ordinea in care comenzile au fost inregistrate. Avand in vedere variabilitatea comenzilor online, SC. AUTO GUMIX NET S.R.L, nu poate oferi o garantie totala a stocurilor disponibile la toate produsele sau serviciile comandate prin site-ul www.gumixnet.ro. In caz de modificare, SC. AUTO GUMIX NET S.R.L, va rectifica totalul comenzii (in minus sau in plus) in functie de produsele alese si va confirma clientului prin mail sau telefonic noua comanda modificata. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv dintr-o eroare tehnica, ne rezervam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

In cazul in care clientul are anumite specificatii referitoare le DOT, tara productie, data livrare, specificatii livrare, si fara a ne limita doar la acestea, acesta are obligatia sa ne informeze la inregistrarea comenzii fie telefonic (daca comanda este preluata de unul dintre agenti), fie la inregistrare comanda pe site (camp mesaj client). Solicitariile ulterioare nu pot fi luate in considerare.

10. Modificarea Termenilor si Conditiilor

SC. AUTO GUMIX NET S.R.L are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termenii si Conditiile in intregime, fara nicio notificare in prealabil si fara a fi obligat sa indeplineasca o alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site sau prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta imediat accesarea Site-ului si/sau utilizarea in orice mod a Serviciului Anvelope.

11. Legea aplicabila si solutionarea disputelor

Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre gumixnet.ro Utilizatorului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile “Termeni si conditii”. Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Utilizator/Client si GumixNet.ro se va rezolva pe cale amiabila. Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Membru si Anvelope.ro sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta din Romania, conform prevederilor legale aplicabile.

Avand in vedere dispozitiile Regulamentului (UE) nr. 524/2013 privind solutionarea online a litigiilor in materie de consum si de modificare a Regulamentului (CE) nr. 2006/2004 si a Directivei 2009/22/CE, gumixnet.ro ofera Utilizatorului/Clientului posibilitatea de a opta pentru solutionarea pe cale extrajudiciara a eventualelor litigii, prin utilizarea platformei europene de solutionare online a litigiilor (platforma SOL), instrument digital creat de Comisia Europeana pentru a facilita solutionarea independenta, impartiala, transparenta, eficace, rapida si echitabila, pe cale extrajudiciara, a litigiilor care privesc obligatiile contractuale rezultate din contractele de vanzare sau de prestare de servicii online dintre un consumator care isi are resedinta in Uniune si un comerciant stabilit in Uniune. In acest sens se poate utiliza platforma SOL: ODR.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

12. Contact si alte informatii

In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu GumixNet, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul de telefon 0751 415 694/0735 541 080 de Luni pana Vineri, program 09:00-17:00 sau prin e-mail la office@gumixnet.ro. Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ul www.GumixNet.ro, functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea SC. AUTO GUMIX NET S.R.L.

Abonare newsletter

Te poti dezabona in orice moment. Pentru aceasta te rugam sa folosesti informatiile noastre de contact din nota legala.

Product added to compare.