Livrarea se face prin curier rapid oriunde in tara! Puteti sa verificati statusul comenzii pe site-ul firmei de curierat in baza AWB-ului primit prin SMS. Aveti de asemenea posibilitatea sa stabiliti cu firma de curierat ridicarea comenzii direct de la sediul lor.

Transportul anvelopelor si jantelor este realizat in cel mai scurt timp si in cele mai bune conditii prin cele mai mari firme de curierat rapid la nivel national:

    

*In caz de: perioade de vanzari intense (Black Friday, sarbatori de iarna, schimbari de anvelope pe timpul verii, etc.), drumuri inchise, vreme nafavorabila pe timp de iarna, inundatii sau alte conditii speciale, nu puteam asigura livrarea produselor in intervalul de timp mentionat. Acest aspect tine doar de firma de curierat si de conditiile meteo/starea traficului.

Dupa confirmarea comenzii si expedierea produselor, veti fi tinut la curent despre status-ul livrarii, atat prin SMS, cat si online pe site-ul firmei de curierat. Puteti verifica astfel in ce zona se afla coletul dumneavoastra pe durata transportului, accesand unul din linkurile de mai jos (Introduceti numarul AWB-ului in casuta de cautare).

Verificare status livrare:

FAN COURIER: click aici

NEMO EXPRESS: click aici

URGENT CARGUS: click aici

Abonare newsletter

Te poti dezabona in orice moment. Pentru aceasta te rugam sa folosesti informatiile noastre de contact din nota legala.

Product added to compare.